Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder een selectie van de meestgestelde vragen aan ons bedrijf. Staat uw vraag hier niet bij? Stel deze op onze contact pagina en ontvang binnen 2 werkdagen bericht van onze specialist.

Wat is RecruitmentOffertes.nl?

Bij RecruitmentOffertes.nl kunt u snel, slim, simpel én gratis in 1x bij meerdere aanbieders een offerte aanvragen voor het invullen van uw vacature(s) of wervingsbehoefte.

Wij bieden één loket aan waar u gemakkelijk en snel offertes kunt aanvragen en vergelijken van meerdere aanbieders.

Verplicht ik me tot iets als ik een offerte-aanvraag doe?

Nee, het aanvragen van offertes verplicht u tot niets. RecruitmentOffertes.nl is geen aanbieder van recruitment services. Onze doelstelling is u in contact te laten komen met de juiste aanbieder van recruitment services.

Wat kost het?

De dienstverlening die wordt aangeboden door RecruitmentOffertes.nl is volledig gratis. Het aanvragen van offertes via RecruitmentOffertes.nl is dus niet alleen slim en simpel, het is ook gratis!

Hoeveel offertes ontvang ik?

U ontvangt minimaal 3 offertes per vacature. Wij streven er bij uw aanvraag naar om u zoveel mogelijk offertes aan te bieden. Hierdoor kunt u een weloverwogen besluit maken.

Welke aanbieders hebben jullie in bestand?

Wij hebben een netwerk van de beste aanbieders van recruitment en wervingsdiensten. Wij zijn continue bezig met het laten groeien van dit netwerk door nieuwe relevante aanbieders hieraan toe te voegen. Hierdoor wordt de kans op een goede match tussen u en een recruitmentbureau het grootst.

Welke soort functieprofielen kan ik indienen bij RecruitmentOffertes.nl?

Bij RecruitmentOffertes.nl kunt u alle soorten profielen invullen. Op basis van het functieprofiel dat u invult selecteren wij de recruitmentbureau’s die hier het beste bij passen.

Kan ik meerdere vacatures of functieprofielen indienen?

Bij RecruitmentOffertes.nl is het mogelijk om zoveel vacatures en functieprofielen in te vullen als u wilt. Wanneer u meerdere functieprofielen wilt invullen ontvangt u per functieprofiel 3 offertes.

Per profiel bekijken wij welke aanbieder hier het beste bij past.

Waarom zou ik RecruitmentOffertes.nl gebruiken?

Het aantal aanbieders van recruitment is de afgelopen jaren erg toegenomen. De toename van deze aanbieders is ook een duidelijk waarneembare trend dat vooral veel nieuwe niche aanbieders op de markt zijn gekomen.

Veel van deze organisaties bieden recruitment en werving- en selectiediensten voor specifieke doelgroepen aan. RecruitmentOffertes.nl kent de markt van de aanbieders van recruitment en helpt u een weloverwogen keuze te maken. Wij selecteren de bureau’s die het beste bij uw wensen passen en u kiest de meest kwalitatieve offerte.