Stage lopen bij de Reputatiefabriek

Voor iedereen is een stageperiode anders. De één wilt graag veel leren en de ander wil gewoon zo snel mogelijk zijn studiepunten binnen halen. Zoek je een leuke, uitdagende stage in de online marketing? Dan ben je bij de Reputatiefabriek aan het juiste adres.

Wat voor stage is het?

Onze stage online marketing is een meewerkstage waar je ook tijd hebt voor eventuele opdrachten voor school. Wanneer we meerwerkstage zeggen, bedoelen we ook echt meewerken. Je krijgt een interne opleiding waarna je ook echt voor klanten mag werken. Zo leer je alles te weten over hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Hiernaast ben je ook onderdeel van het marketingteam. Dit wilt zeggen dat je mee mag denken over hoe wij nieuwe leads binnen kunnen halen. Ook kan je hierin al uitvoerende taken krijgen. Je bent dus eigenlijk meer werknemer als stagiair.

Wat verwachten we van jou?

We verwachten dat je zin hebt om stappen te maken. Veel stagiairs van ons blijven na de stageperiode bij ons werken. Dit komt doordat stagiairs veel leren en door willen groeien in het bedrijf. Dit verwachten we niet van iedereen, maar wel verwachten we dat iedereen zijn best doet een een proactieve houding heeft tijdens de stageperiode. In deze periode willen we jou veel leren, maar verwachten we ook dat jij hier moeite voor doet.

Wat kan jij verwachten?

Bij de stage kom je binnen in een bedrijf met een erg jong team. Veel werknemers zijn studenten en hebben een bijbaan in de online marketing. Hiernaast is er een team van fulltimers die bestaat uit jongeren die net zijn afgestudeerd. Het is dus een gezellig team vol met leeftijdgenoten.

Scroll naar boven