Beloningsprogramma’s voor zakelijke creditcards

Als bedrijfseigenaar geeft u al veel geld uit aan kosten. Dus, waarom geen zakelijke creditcard vinden die beloningen biedt? Ondernemers moeten vaak betalen voor reiskosten, advertenties, internet en telefoonservices, verzending, enzovoort. Door te profiteren van Business Credit Card Rewards -programma’s, kunt u voor deze aankopen worden betaald met punten of contant terug. Naast geld terug bieden sommige van deze kaartaanbiedingen ook voordelen aan reizigers.

De kredietlimiet voor een zakelijke creditcard is het maximale bedrag dat u kunt uitgeven voordat deze daalt. Deze limiet wordt vastgesteld door het kaartbedrijf. Wanneer u uw kaart gebruikt voor zakelijke doeleinden, zorg er dan voor dat u niet meer uitgeeft dan uw limiet, omdat u misschien rente op het geld betaalt. En geef ook niet meer uit dan u zich kunt veroorloven om terug te betalen. Daarom is het belangrijk om alle algemene voorwaarden te begrijpen voordat het op de stippellijn wordt ondertekend.

Er zijn veel voordelen aan het bezitten van een zakelijke creditcard. Naast het aanbieden van flexibele terugbetalingsvoorwaarden, is dit type creditcard ideaal voor bedrijven die geen consistente cashflow hebben. U moet echter niet vergeten dat uw zakelijke credit score mogelijk niet op de hoogte is van de minimumvereisten die door de meeste geldschieters is ingesteld, dus u moet een persoonlijke garantie ondertekenen bij de kredietgever. Als u goedgekeurd bent voor een zakelijke creditcard, wordt de persoon die het bedrijf bezit persoonlijk aansprakelijk gesteld voor de betalingen op de kaart.

Scroll naar boven